tors 27 aug. | Åhus

Åhus Retreats

Följ med oss under fyra sommardagar då vi dyker ner i Ashtangayoga och meditation i Åhus vackra omgivningar av hav och skog. Vi yogar i vår yogastudio och bor precis invid naturreservatet Kronoskogen. Åhus havsstränder breder ut sig ca 700 meter gångväg från huset.
Registration is Closed
Åhus Retreats

Time & Location

27 aug. 2020 17:00 – 30 aug. 2020 12:00
Åhus, Åhus, Sweden

About the Event

Följ med oss under fyra sommardagar då  vi dyker ner i Ashtangayoga och meditation i Åhus vackra omgivningar av  hav och skog. Vi yogar i Åhus Finest Yogas lokaler och bor precis invid  naturreservatet Kronoskogen. Åhus havsstränder breder ut sig ca 700  meter gångväg från huset. Om vädret tillåter blir det kvällsmeditation  här en av kvällarna.

Under detta retreat kommer vi fokusera på att under en längre tid  vara här och nu. I varje andetag, i varje rörelse. Vi kommer utforska  sätt att integrera det vi lär oss i övningarna in i vår vardag, i hur vi  interagerar med våra medmänniskor och oss själva i alla situationer.

Det här retreatet är för alla, även om du är nybörjare när det kommer  till yoga och meditation, men också för dig som är mer erfaren. Det som  är betydelsefullt är att du kommer med en aspiration att vara med dig  själv på djupet.

Vi har skapat det här retreatet för att stödja dig i denna osäkra  tid. Om det är något den pågående pandemin ber av oss alla så är det att  vara med oss själva precis där vi är. Har du en önskan om att utforska  detta djupare i en avkopplande retreatmiljö så är detta för dig.

Ashtanga yoga är en dynamisk form av yoga som funnits i tusentals år.  Den bygger styrka likasom flexibilitet. Meditationerna kommer vara  guidade där vi framförallt kommer fokusera på kärleksfull närvaro.

Vi bjuder på god, näringsrik och vegetarisk Raw Food av Cecilia Andris för att stötta dig på bästa sätt under retreatet.

Planerat schema:

Torsdag     

17.00 Välkomstsamling   

17.30 Ledd yogaklass   

19.00 Välkomstmiddag         

Fredag     

08.00 Mysore Yoga    

10.00 Brunch   

13.00 Föreläsning i ayurveda   

14.00 Egen tid t ex för att utforska Åhus, strand och omgivningar   

17.00 Meditation   

19.00 Middag         

Lördag     

08.00 Mysore Yoga   

10.00 Brunch   

13.00 Yinyoga.   

14.00 Egen tid t ex för att utforska Åhus, strand och omgivningar   

17.30 Meditation på stranden   

19.00 Middag         

Söndag     

08.00 Mysore Yoga   

09.30 Avslutningsbrunch

Det kommer finnas frukt och annat tilltugg tillgängligt mellan måltiderna.

Läs mer och boka på: https://www.inshapetravel.se/sverige-ahus-ann-svardfelt

Share This Event