lör 11 sep. | Åhus & Online

FÖRDJUPNING I YOGA! - Utbildning 1 år -

Är du intresserad av att ägna ett år åt att fördjupa dig teoretiskt och praktiskt inom yoga? Vill du förbereda dig för att lära ut yoga till andra? Då är den här utbildningen för dig. Nu har du chansen att studera med en av landets mest meriterade lärare i Ashtanga Yoga!
Registration is Closed
FÖRDJUPNING I YOGA!  - Utbildning 1 år -

Time & Location

11 sep. 2021 19:00 – 11 juni 2022 17:00
Åhus & Online, Åhus, Sweden

About the Event

Är du intresserad av att ägna ett år åt att fördjupa dig teoretiskt och praktiskt inom yoga? Vill du förbereda dig för att lära ut yoga till andra? Då är det här kursen för dig. Nu har du chansen att studera med en av landets mest meriterade lärare i Ashtanga Yoga!

Om kursen

På denna kurs kommer du få hjälp med att utvecklas fysiskt som mentalt enligt den yogiska visdomen. Kursen syftar till att du ska få en djupare erfarenhet om dig själv. Kanske är det också så att du längtar efter att undervisa yoga, eller så kanske du redan gör det. Oavsett så kommer denna kurs ge dig det viktigaste redskapet, nämligen att fördjupa din egen erfarenhet och kunskap av vad yoga är för dig. Efter detta år kommer du kunna undervisa nybörjare i Ashtanga yoga.

Förutom praktisk övning på ställningar och andning, kommer du få ett program med dig hem att öva på mellan träffarna. Teoretiskt kommer vi titta in på och fördjupa oss i yogalitteraturen. Vi kommer titta in på de gamla mästerverken; Yoga Sutra, Baghavad Gita och Hatha Yoga Pradipika. Mellan träffarna kommer du få till uppgift att fördjupa dig i de olika texterna.

Vem är den här kursen för?

· För dig som är helt ny inom yoga och är nyfiken på att lära dig mer

· För dig som har övat yoga i några år och vill fördjupa dig i ämnet

· För dig som vill förbereda dig för att lära ut yoga till andra

Om din lärare

Ann Svärdfelt är en av landets mest meriterade lärare inom Ashtanga yoga och lär ut yoga med erfarenhetsbaserad kunskap, tacksamhet och entusiasm. Hon har arbetat som egen företagare med yoga i snart 20 år. Hon utbildar yogalärare, ger hälsokonsultationer, föreläser och håller i workshops. Ann brinner för hälsa; mental, själslig, känslomässig och fysisk. Hon ser till helheten och att allt hänger ihop. Hon är känd för att inspirera människor till att ta hand om sig själva och till att lära sig att förstå att ta ansvar för sitt eget liv. Ann hjälper framförallt människor att hitta sin inre styrka.

På kursen kommer ni också få träffa Alexander Walter och Mimi Gall. Båda har längre erfarenhet av yoga och meditation. De kommer hjälpa er hitta ännu djupare in med övningar i meditation samt Yoga Nidra. Mimi kommer också vara med och assistera på hela programmet. Mimi går Anns längre lärlingsprogram och jobbar tillsammans med Ann på Ashtanga Yoga Åhus.

Efter studierna

Efter avklarade studier har du möjlighet att fortsätta det individuella lärlingsprogrammet med Ann på steg 2 och steg 3. Det är ingenting du behöver bestämma dig för nu, utan det kommer du känna om du vill göra eller inte i slutet av kursen. Om intresset skulle finnas kommer du efter detta år kunna undervisa nybörjare i Ashtanga yoga.

Praktiskt

Vi kommer ha två onlineträffar/månad samt en fysisk träff en helg/månad. Mellan träffarna ses vi i vår Facebookgrupp. Varje deltagare får också egen mentorstid med Ann Svärdfelt.

Datum för fysiska träffar 2021

11-12/9

16-17/10

13-14/11

11-12/12

Preliminära datum för fysiska träffar 2022

15-16/1

12-13/2

12-13/3

9-10/4

14-15/5

11-12/6

Mer information

Hela året kostar 42 000 kr (inkl. moms för privatpersoner och exkl. moms för företag)

Det är möjligt att dela upp betalningen på 4 delar: 10 500 kr x 4ggr.

Har du fler frågor om programmet och prisupplägg vänligen kontakta Ann Svärdfelt. Vi tar i dagsläget endast emot 9 deltagare. Skulle restriktionerna försvinna kommer vi ta emot upp 16 deltagare.

Anmälan

Anmälningsavgift för kursen är 2 500 kr. Kontakta Ann Svärdfelt först innan du anmäler dig på ann.svardfelt@gmail.com.

Tickets
Price
Quantity
Total
  • Anmälningsavgift
    2,500 kr
    2,500 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Share This Event