lör 14 nov. | ÅHUS Finest

Tomas Frankell

Tomas är en välkänd profil inom personlig och andlig utveckling. Denna helg kommer han fördjupa vår förståelse av ett av vår tids mest älskade andliga verk - En Kurs I Mirakler och hur vi kan hitta den inre livsglädjen.
Registration is Closed
Tomas Frankell

Time & Location

14 nov. 2020 09:30 – 15 nov. 2020 16:00
ÅHUS Finest, Köpmannagatan 35, 296 31 Åhus, Sweden

About the Event

Tomas är en välkänd profil inom personlig och andlig utveckling. Han introducerade kundaliniyoga i Sverige under 1980 och 1990 talet. Tomas startade även den första lärarutbildningen för kundaliniyogalärare. I slutet av 1990 talet gick han vidare och startade sin egen yogaskola – Livsyogan. Tomas är även känd för att ha varit del i att göra En Kurs i Mirakler känd för en svensk publik.

Denna helg kommer fördjupa vår förståelsen av ett av vår tids mest älskade andliga verk. Under två inspirerande dagar lär vi oss om att leva i försoning, tillit och finna livsmening. En Kurs i Mirakler menar att vi alla är värdefulla älskade barn av Källan men har glömt vår verkliga identitet och istället lever i en mardröm av värderande, dömande, jämförande och försvar.

Genom att lära känna oss själva och lyssna djupare finner vi vägen till nuets kärlek. Tomas, som utbildat lärare inom meditation och yoga under mer än tjugo år och studerat kursen sedan slutet av 1970-talet lär oss om kursens centrala tankar och framförallt hur vi kan översätta dessa i vår vardag. Vi varvar samtal, meditation och försoningsövningar. Vi börjar varje morgon med enkel och skön Livsyoga som alla kan medverka på.

Datum: 14-15 november

Tid: 09.30 -16.30

Pris: 1800 kr

Max 20 personer

Anmäl dig genom att skicka ett mail till ann.svardfelt@gmail.com

Share This Event