3C55D6E6-6F65-4FD6-A831-8433C888C561.jpeg

Vision

Åhus = Yoga

Vi på Ashtanga yoga Åhus jobbar för att sätta Åhus på kartan hos yogautövare runtom i Sverige och världen. Vi tror att människor som övar yoga i stor grad uppskattar att göra det lite mera intensivt på sin semester. I det blir Åhus den perfekta kombon. Hit kan du komma och bara vara. Naturen är nära med både magiskt vackra stränder och härliga gröna skogar.

 
48780252401_8649cfef3c_b.jpg

Bo och göra i Åhus

Det finns också mysiga utflyktsmål för den som någon dag vill aktivera sig lite. Man kan komma hit med familjen och man kan komma själv. Det finns alla möjliga alternativ på boende; allt från AirBnB till stugor, camping, vandrarhem, pensionat och hotell.

Läs mer om tips på att göra och bo på: ahussweden.se

 
IMG_7572.jpg

Yoga med oss

Om du skulle vara intresserad av att komma hit som ett sällskap med yogautövare för några dagar, en helg, en dag eller en vecka - kan vi också ordna olika mindfulness, meditations- och yogaövningar för er.


Till Ashtanga yoga Åhus kan du söka dig om du vill lära dig till att undervisa yoga. Ann Svärdfelt som är en av ledarna, har utbildat många ledare runt om i Sverige. Hon tar emot utövare på löpande band. Utbildningen sker som ett lärlingsprogram. Läs mer om det under fliken lärlingsprogram.


Vi har också onlinekurser, om det är så att man vill bädda in sig hemma och ta del av meditation, Yoga Nidra, få kunskaper inom Ayurveda eller filosofi. Hör gärna av dig med intresseanmälan till ann.svardfelt@gmail.com. Vi startar kurser löpande.

 
947031DC-3BED-4DDE-B1C8-387EC8CC86C5.jpeg

Utbilda dig i meditation

Under 2022 kommer vi även ha en utbildning till att bli ledare i Meditation. Kanske känner du att du vill hjälpa till på din arbetsplats med att leda meditation för de anställda? Kanske vill du samla en grupp på kvällstid? Kanske vill du bara själv fördjupa dig i olika tekniker så att du kan hjälpa dig själva att stilla dina sinnen. Då är detta utbildningen för dig.

 
14_edited.png

Gästlärare från hela världen

I visionen ingår att bjuda in gästlärare från hela världen, så förutom att ni kan komma hit och träffa oss, går det också att möta de främsta yogalärarna i världen på att sprida Ashtanga yoga. Se för mer information under Workshops & Event. Vi har redan haft flera kända ledare på plats. Av alla olika yogastudios och retreatställen som finns på vår planet har de avsatt tid att komma till oss. Det känner vi oss hedrade, tacksamma och väldigt glada över.Allt gott!