Vi blir en del av gemenskapen på Åhus Träningscenter!

Updated: Jan 27, 2021

Vi kan nu med glädje presentera att vi kommer flytta till en av Åhus största samlingspunkter, Åhus Träningscenter, efter årsskiftet. Här kommer vi yoga i sprillans ny och jättefin yogasal.


Det blir inte alltid som man först tänkt sig. Men efter många samtal har vi nu landat i en annorlunda fortsättning för vår yogaverksamhet i Åhus.


Eftersom vårt mål är att sprida yoga så brett som möjligt här på orten, har vi därför valt att ingå i gemenskapen på Åhus Träningscenter efter årsskiftet.


Centret har utökat i kvadratmeter och byggt ett nytt fantastiskt fint yogarum. Ann kommer börja undervisa yogapass här i början av året och båda parter är väldigt tacksamma för detta samarbete.


- Åhus Träningscenter värdesätter det lokala, för mig känns det genuint och hjärtligt och det står jag 100% bakom. Jag ser verkligen fram emot att få undervisa i yoga här, säger Ann Svärdfelt om samarbetet.


Åhus Träningscenters satsning i att göra Åhus till landets friskaste ort fortsätter. Förutom deras expansioner i form av större lokaler och nya träningsformer så stärker de nu även deras instruktörsgrupp med det erfarna namn som Ann Svärdfelt är inom yogan.


- Ann har en stor kunskap och erfarenhet från yogans värld och kommer komplettera vår fina instruktörsstyrka med sin kompetens och träningsglädje, säger Mikael Löfstedt på Åhus Träningscenter.


Ann kommer fortsätta lära upp ledare och undervisa här och runt om i landet. Anna och Mimi som är en del av Åhus Finest Yogateam kommer fortsätta lärlingsprogrammet för Ann. Therese kommer framöver erbjuda yoga i egen regi samt på Wellness Studio.


Välkommen framöver till gemenskapen på Åhus Träningscenter!


Vi yogar på i Åhus Finests lokaler november ut. Yogaträningen på Åhus Träningscenter kommer ingå i deras månadskort. Uppsök gärna centret om du är intresserad av att bli medlem!


Läs mer på deras hemsida här.

418 views0 comments

Recent Posts

See All

Navasana kallas också för båten. Benen sträcks upp. Armarna likaså med handflatorna vända mot varandra. Vi sitter på rumpan med bäckenet tippat framåt. Det gäller i denna att framförallt hitta bandhas