Vi blir en del av gemenskapen på Åhus Träningscenter!

Updated: Jan 27

Vi kan nu med glädje presentera att vi kommer flytta till en av Åhus största samlingspunkter, Åhus Träningscenter, efter årsskiftet. Här kommer vi yoga i sprillans ny och jättefin yogasal.


Det blir inte alltid som man först tänkt sig. Men efter många samtal har vi nu landat i en annorlunda fortsättning för vår yogaverksamhet i Åhus.


Eftersom vårt mål är att sprida yoga så brett som möjligt här på orten, har vi därför valt att ingå i gemenskapen på Åhus Träningscenter efter årsskiftet.


Centret har utökat i kvadratmeter och byggt ett nytt fantastiskt fint yogarum. Ann kommer börja undervisa yogapass här i början av året och båda parter är väldigt tacksamma för detta samarbete.


- Åhus Träningscenter värdesätter det lokala, för mig känns det genuint och hjärtligt och det står jag 100% bakom. Jag ser verkligen fram emot att få undervisa i yoga här, säger Ann Svärdfelt om samarbetet.


Åhus Träningscenters satsning i att göra Åhus till landets friskaste ort fortsätter. Förutom deras expansioner i form av större lokaler och nya träningsformer så stärker de nu även deras instruktörsgrupp med det erfarna namn som Ann Svärdfelt är inom yogan.


- Ann har en stor kunskap och erfarenhet från yogans värld och kommer komplettera vår fina instruktörsstyrka med sin kompetens och träningsglädje, säger Mikael Löfstedt på Åhus Träningscenter.